Ideálna jedenástka záverečného turnaja Euro 2016

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 19:30 • 2 min
Ideálna jedenástka záverečného turnaja Euro 2016

PARÍŽ – Do začiatku úvodného zápasu Euro 2016 medzi domácim Francúzskom a Rumunskom zostáva už len niekoľko minút a potom to vypukne. Pozrite sa, ako vyzerá ideálna jedenástka turnaja.

slovakia

left justify in out

Dnes sa v Paríži začína záverečný turnaj Euro 2016 a futbalová verejnosť je už plná očakávaní. Fanúšikovia z celého sveta si budú vychutnávať mesiac toho najkvalitnejšieho futbalu, aký momentálne Európa ponúka. Do histórie sa však zapíše iba jeden tím z 24.

Pre spríjemnenie čakania na úvodný výkop sme pre vás pripravili ideálnu jedenástku turnaja Euro 2016. Nebola to veru ľahká úloha, keďže sme museli vyberať spomedzi 552 hráčov, ktorí sú momentálne vo Francúzsku.

Ideálna zostava Euro 2016 – formácia 4-2-3-1

 

img

Brankár – Manuel Neuer (Nemecko)

Napriek nedávnym chybičkám je brankár Bayernu Mníchov stále najlepším na svete. Je sebavedomý, pokojný a veľkým citom pre hru.

img

 

Ľavý obranca – Jordi Alba (Španielsko)

Veľmi rýchly a pohotový pilier obrany. Solídny v obrane a dokáže pomôcť aj v útoku. Dôležitý hráč pre klub aj reprezentáciu.

 

img

Stredný obranca – Toby Alderweireld (Belgicko)

Má za sebou fantastickú sezónu v anglickej Premier League. Stal sa z neho jeden z najlepších obrancov v Európe.

img

 

Stredný obranca – Leonardo Bonucci (Taliansko)

V tíme Juventusu kľúčový hráč obrany, keď taliansky tím v uplynulej sezóne inkasoval iba 20 gólov v Serie A. Je výraznou oporou turínskeho tímu aj jeden z najdôležitejších hráčov talianskej reprezentácie počas Euro 2016.

 

img


Pravý obranca – Héctor Bellerín (Španielsko)

Mladý 21-ročný futbalista spravil obrovský dojem v tíme Arsenalu. Španielsky národný výber bude na turnaji potrebovať solídnu obranu.

 

img


Záloha - Paul Pogba (Francúzsko)

Momentálne jeden z najlepších a najvšestrannejších záložníkov na svete! Mladý Francúz sa neustále zlepšuje a čaká ho skvelá budúcnosť. Má všetky predpoklady, aby doviedol svoj tím k celkovému triumfu na turnaji Euro 2016.

 

img


Záloha - Sergio Busquets (Španielsko)

V súčasnosti najlepší záložník na svete. Dvadsaťsedemročný pilier stredu poľa je neospevovaným hrdinom Barcelony aj reprezentácie. Jeho význam na ihrisku je obrovský!

 

img


Ofenzívny záložník – Thomas Müller (Nemecko)

Jeho góly v reprezentačnom drese znamenajú pre Nemecko veľmi veľa. Výraznou mierou sa podieľal na zisku titulu majstrov sveta v roku 2014 a pre Nemecko stále veľmi dôležitý hráč.

 

img

 

Pravé krídlo – Antoine Griezmann (Francúzsko)

Dvadsaťpäťročný útočník strelil v uplynulej sezóne 32 gólov v drese Atlética Madrid a pomohol svojmu tímu až do finále Ligy majstrov. Môže byť veľkým spestrením turnaja.

 

img


Ľavé krídlo - Cristiano Ronaldo (Portugalsko)

Možno si mnohí myslia, že Ronaldo už nie je na vrchole svojej formy, ale sezónu zakončil vo veľkom štýle, keď s Realom Madrid triumfoval v Lige majstrov. Je to jeden z najambicióznejších futbalistov na svete.

 

img


Útočník - Robert Lewandowski (Poľsko)

Dvadsaťsedemročný Poliak je komplexným a fyzicky zdatným útočníkom, ktorý výraznou mierou pomohol svojej krajine k postupu na Euro 2016. Keď sa bude prezentovať na turnaji v rovnakej forme ako počas kvalifikácie, tak Poľsko môže ísť ďaleko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona