Ide sa nakrúcať už 6. séria televízneho seriálu Panstvo Downton

NETKY.SK • 7 November 2014, 08:36 • 2 min
Ide sa nakrúcať už 6. séria televízneho seriálu Panstvo Downton

LONDÝN - Koniec výpravného televízneho seriálu Panstvo Downton (Downton Abbey) je v nedohľadne. Jeho producent, britská televízna spoločnosť ITV oznámila, že si objednala už šiestu sériu dramatických príbehov zo života šľachtickej rodiny Crawleyovcov z opátstva Downton a ich služobníctva. Nakrúcať sa začne začiatkom budúceho roka, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Riaditeľ ITV pre dramatické programy Steve November dnes povedal, že Panstvo Downton je naďalej "fenomén". Produkcia podľa neho zatiaľ nevie, čo autor scenára Julian Fellowes naplánoval pre svoje milované postavy.
      

Seriál, ktorý získal americkú televíznu ceny Emmy, sleduje osudy ľudí z panstva Downton na pozadí spoločenských zmien v prvých dvoch desaťročiach 20. storočia. V Británii sa v súčasnosti vysiela jeho piata séria, v USA ju televízna stanica PBS začne vysielať 4. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies