Ida Rapaičová je šťastná, že opäť stojí na javisku

NETKY.SK • 11 Február 2015, 14:30 • 2 min
Ida Rapaičová je šťastná, že opäť stojí na javisku

BRATISLAVA - Slovenská herečka Ida Rapaičová sa teší, že môže opäť stáť na divadelných doskách.

slovakia

left justify in out

„Som jednoducho herečka, to sa nedá vymazať a nič iné ani nebudem. Som šťastná, že opäť stojím na javisku,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Herečka známa z mnohých filmov, televíznych inscenácii a rozhlasových hier si podľa vlastných slov na svoju profesijnú minulosť vždy rada zaspomína. „Zakaždým mám perlu v krku, keď o tom hovorím. Neboli to len šťastné chvíle, ale aj bolesti, no ono to všetko patrí k životu. Dôležité je, ako sa človek cez to prenesie a čo z toho spracuje smerom k tomu pozitívnemu,“ poznamenala 71-ročná Bratislavčanka, ktorá sa po rokoch vrátila na Novú scénu, kde spolu s ďalšími slovenskými hereckými legendami účinkuje v komédii Najstaršie remeslo. „Zahrabať sa, zakopať, zanevrieť, zatvrdnúť a opustiť sa, to nie je riešenie,“ podotkla. Vystúpiť opäť pred živým obecenstvom ju však, ako tvrdí, stálo veľa síl. „Javisko, to je pes, to vám neodpustí nič. Zapínate celý psychofyzický aparát a prekvapuje vás každý deň niečím novým,“ priznala. „Pán režisér nám nedaroval nič a tlačil nás do maxima, ale to je len dobre. Som rada, keď sa aj trochu zapotím, vnútorne aj fyzicky a psychicky. Vždy som tak divadlo robila a len také divadlo má zmysel,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies