Icardi zažaloval Inter Miláno, chce trénovať s mužstvom a žiada odškodné

NETKY.SK • 1 September 2019, 08:54 • 2 min
Icardi zažaloval Inter Miláno, chce trénovať s mužstvom a žiada odškodné

MILÁNO - Argentínsky futbalový útočník Mauro Icardi zažaloval taliansky klub Inter Miláno. V žalobe požaduje odškodné vo výške 1,5 milióna eur a povolanie späť do A-mužstva "nerazzurri".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Rosaria uviedol, že organizácia zo San Sira zaujala proti nemu diskriminačný postoj. Tvrdí, že klub ho vynechal z reklamných kampaní či fotenia v tohtosezónnom drese Interu. Na tréningoch navyše musel po absolvovaní rozcvičiek trénovať individuálne a nemohol sa zúčastniť ani na tréningoch útočníkov pod vedením hlavného trénera Antonia Conteho.

 

obrazok


Icardi žiada, aby mohol naplno trénovať so zvyškom tímu. Taktiež chce od Milánčanov náhradu škody minimálne 20 % z platu, čo predstavuje približne 1,5 milióna eur. Problémy s Icardim, ktorý bol predtým kapitánom Interu, sa začali v januári, keď sa obe strany nezhodli pri rokovaniach o novom kontrakte. Po odobratí kapitánskej pásky niekoľko týždňov odmietal trénovať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona