Icardi v spore s fanúšikmi Interu, tí ho nechcú za kapitána

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:10 • 2 min
Icardi v spore s fanúšikmi Interu, tí ho nechcú za kapitána

RÍM - Kapitán futbalistov Interu Miláno Mauro Icardi sa dostal do sporu s fanúšikmi vlastného klubu. Tým sa nepáčilo, ako opísal ich správanie v autobiografii zverejnenej minulý týždeň.

slovakia

left justify in out

Argentínčan v knihe "Sempre avanti" (Navždy vpred) zverejnil svoj pohľad na incident z februára 2015. Vtedy sa dostal do konfliktu s fanúšikmi, ktorí jemu i mužstvu vyčítali slabý výkon v zápase proti Sassuolu. Icardi v publikácii napísal, že si chcel vybaviť účty s problémovou skupinou priaznivcov "nerazzurri" za pomoci "tvrdých chlapov" z rodnej krajiny.

 

Fanúšikovia Interu dali najavo nespokojnosť s jeho názormi už počas nedeľňajšieho zápasu proti Cagliari. Na tribúnach Štadióna Giuseppeho Meazzu rozvinuli urážlivý transparent, v ktorom žiadali vedenie klubu, aby ho zbavilo funkcie kapitána. Icardi v zápase nepremenil penaltu, v druhom polčase zahodil tutovku a Inter aj vďaka tomu prehral 1:2.

Agentúra ANSA informovala, že približne 30 fanúšikov ho čakalo večer pred jeho domom v čase, keď sa vracal zo zápasu. Napätú situáciu musela vyriešiť až polícia.

 

Športový riaditeľ Interu Piero Ausilio vyhlásil, že vedenie klubu prediskutuje obsah knihy s hráčom v pondelok popoludní. Milánskemu klubu patrí po 8 kolách v tabuľke Serie A jedenásta priečka, na vedúci Juventus stráca desať bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies