Icardi je najlepším hráčom uplynulej sezóny v Taliansku, Slováci v ideálnej jedenástke chýbajú

NETKY.SK • 4 December 2018, 11:06 • 2 min
Icardi je najlepším hráčom uplynulej sezóny v Taliansku, Slováci v ideálnej jedenástke chýbajú

MILÁNO - Najlepším futbalistom uplynulej sezóny 2017/2018 v talianskej Serie A sa podľa hlasovania tamojšej hráčskej asociácie stal útočník Interu Miláno Mauro Icardi. Dvadsaťpäťročný Argentínčan počas celého súťažného ročníka nastrieľal v 34 zápasoch 29 gólov a spolu s Cirom Immobilem z Lazia bol na čele tabuľky kanonierov.

slovakia

left justify in out

Za najlepšieho kouča ostatnej sezóny vyhlásili trénera majstrovského Juventusu Turín Massimilana Allegriho. V ideálnej jedenástke ročníka 2017/2018 sa neobjavil ani jeden slovenský futbalista, hoci reálne šance mal Milan Škriniar z Interu Miláno i Marek Hamšík z SSC Neapol.

 

V najlepšej zostave figuruje až štvorica hráčov Juventusu - Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Miralem Pjanič a Paulo Dybala. Za najlepšieho rozhodcu najvyššej talianskej súťaže v uplynulom ročníku vyhlásili Gianlucu Rocchiho

 

Ideálna zostava ročníka 2017/2018:

 

Alisson (Roma); Cancelo (Inter), Koulibaly (Napoli), Chiellini (Juventus), Alex Sandro (Juventus); Pjanic (Juventus), Milinkovic-Savic (Lazio), Nainggolan (Roma); Dybala (Juventus); Icardi (Inter), Immobile (Lazio)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies