Icardi hrozbou pre Juventus: Možno sa ma v Turíne boja

NETKY.SK • 15 Október 2015, 18:59 • 2 min
Icardi hrozbou pre Juventus: Možno sa ma v Turíne boja

MILÁNO - Futbalista Mauro Icardi z talianskeho Interu Miláno dosiaľ "bodoval" proti Juventusu Turín. V piatich doterajších vzájomných zápasoch sa zaslúžil o poltucet gólov, čím vzbudzuje veľké očakávania pred nedeľňajším "Derby d'Italia".

slovakia

left justify in out

"Možno sa ma v Turíne boja," žartoval 22-ročný kapitán Interu, ktorý zatiaľ skóroval v každom oficiálnom zápase proti Juventusu. "Každopádne ide o výnimočný súboj, päť duelov a šesť gólov už je vážna vec. Začal som ako dieťa, odvtedy neustále napredujem. Prečo skončiť teraz?" spýtal sa Icardi.
V minulej sezóne dal argentínsky útočník 22 gólov, čím sa umiestnil na vrchole rebríčka kanonierov Serie A spoločne s Lucom Tonim. Inter odštartoval nový ročník piatimi víťazstvami po sebe, následne podľahol Fiorentine 1:4 a remizoval so Sampdoriou Janov 1:1. Nedeľňajšia výhra by ho posunula 11 bodov pred úradujúceho šampióna talianskej I. ligy Juventus. "Nikto v Taliansku neočakával od Juventusu takýto štart," povedal Icardi a dodal: "Vymenili kľúčových hráčov tímu Pirla, Téveza a Vidala, čo bol krok hodný dôkladného zváženia."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies