Ibrahimovičov agent: Zlatan nedostal ponuku od ManUtd

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 16:21 • 2 min
Ibrahimovičov agent: Zlatan nedostal ponuku od ManUtd

PARÍŽ - Ďalšie klubové pôsobisko švédskeho futbalového kanoniera Zlatana Ibrahimoviča nie je po avizovanom letnom odchode z parížskeho Saint-Germain známe, hráčov agent Mino Raiola však uviedol na pravú mieru aspoň jeden z mediálnych šumov. Viaceré médiá v ostatných dňoch referovali, že 34-ročný útočník má na stole ponuku ročného kontraktu s opciou na dvanásť mesiacov od anglického Manchestru United, Raiola túto informáciu poprel.

slovakia

left justify in out

"V dnešnom svete musíme akceptovať, že niektorí žurnalisti používajú svoju predstavivosť na výmysly. Ten chýr sa nezakladá na pravde," povedal Raiola pre Sky Sports. Ibrahimovič sa stal súčasťou PSG v roku 2012, odvtedy sa stihol stať najlepším ligovým strelcom v dejinách klubu a bol pri zisku štyroch titulov za sebou, trikrát ho vyhlásili za najlepšieho hráča súťaže.

Kapitán švédskej reprezentácie sa presadil na európskej scéne ako hráč Ajaxu Amsterdam, pôsobil aj v Juventuse Turín, Interi Miláno, FC Barcelona a AC Miláno. Ligové tituly získal v štyroch rôznych súťažiach - v Holandsku (Ajax Amsterdam), Taliansku (Inter Miláno), Španielsku (FC Barcelona) a Francúzsku (Paríž St. Germain).

 

Ďalšie smerovanie jeho kariéry nie je známe, hovorí sa o severoamerickej MLS, ale aj o Číne. Vylúčená nie je aj anglická Premier League alebo Real Madrid s trénerom Zinedinom Zidanom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies