Ibrahimovičov agent sa pustil do Guardiolu, vraj je to zbabelec a absolútna nula

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 08:37 • 2 min
Ibrahimovičov agent sa pustil do Guardiolu, vraj je to zbabelec a absolútna nula

Berlín - Futbalový agent Mino Raiola sa rozhovoril o časoch svojho klienta Zlatana Ibrahimoviča v FC Barcelona. Pri spomínaní na vtedajšieho trénera Kataláncov Pepa Guardiolu si nedával servítku pred ústa.

slovakia

left justify in out

"Pep Guardiola je ako tréner fantastický. Ako človek je však absolútna nula, zbabelec a pes," citoval agenta internetový portál spox.com. Raiolov chránenec sa dostal do konfliktu so súčasným kormidelníkom Manchestru City v roku 2010 a Ibrahimovič ho vyriešil hosťovaním v AC Miláno. Švédsky kanonier prišiel o titul v Lige majstrov, keďže Barcelona v sezóne 2010/2011 zdolala vo finále Manchester United 3:1.

 

"V tú noc som chcel na neho v útrobách štadióna vyštartovať. Zastavil ma prezident Milána Galliani. To bolo Guardiolovo šťastie," povedal hráčsky agent.

 

Tŕňom v oku bolo Raiolovi aj každodenné zaobchádzanie Guardiolu s Ibrahimovičom: "Povedal mu, že s problémami a ťažkosťami sa za ním môže vždy zastaviť. Potom ho ignoroval, nenechal ho hrať a dokonca ho ani nezdravil. Tak som Zlatanovi poradil, aby zaparkoval svoje Ferrari na trénerovom mieste."

 

Agent tiež prezradil, že 36-ročný Ibrahimovič bude aj po skončení kariéry zarábať nemalé sumy. Švéd v nej zatiaľ pokračuje v Los Angeles Galaxy: "'Ibra' investuje do 'start-upov' a diamantov. Mimo ihriska zarába oveľa viac ako futbalom. Je najšikovnejší, najbohatší, neuveriteľne inteligentný a aktívny na trhu. Má to jednoducho v sebe. Pokúšam sa mojich hráčov uchrániť od chybných krokov v oblasti financií. Mám dohodu s bankami, dajú mi vedieť, keď príliš míňajú."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies