Ibrahimoviča nepotešila prehra v boji o legendu s Borgom

NETKY.SK • 23 December 2014, 21:34 • 2 min
Ibrahimoviča nepotešila prehra v boji o legendu s Borgom

ŠTOKHOLM - Švédskeho futbalistu Zlatana Ibrahimoviča nepotešilo rozhodnutie jeho krajanov o najlepšom športovcovi tejto krajiny v histórii. Ibrahimovič skončil v ankete denníka Dagens Nyheter druhý za legendárnym tenistom Björnom Borgom.

slovakia

left justify in out

"V hlasovaní som mohol pri všetkej úcte k ostatným skončiť prvý, druhý, tretí, štvrtý i piaty. Umiestniť sa na 2. mieste je ako byť posledný," povedal podľa SkySports Ibrahimovič. Tridsaťtriročný futbalista je v súčasnosti hráčom Paríža St. Germain, v minulosti si obliekol aj dresy AC Miláno, Ajaxu Amsterdam, Juventusu Turín, Interu Miláno či FC Barcelona. Pre Borga má však len slová uznania: "Je to úžasný človek a veľká žijúca legenda."

 

Borg je jedenásťnásobným víťazom grandslamových turnajov. Preslávil sa piatimi triumfami v rade vo Wimbledone, 109 týždňov bol svetovou tenisovou jednotkou. "Mali by sme byť hrdí na všetko, čo Zlatan dokázal a urobil pre Švédsko. Dúfam, že bude ešte dlho hrať futbal," uviedol dnes 58-ročný Borg. Informácie zverejnil web Sky Sports. 

Najlepší švédski športovci histórie: 1. Björn Borg (tenis), 2 Zlatan Ibrahimovič (futbal), 3 Jan-Ove Waldner (stolný tenis), 4. Annika Sörenstamová (golf), 5. Ingemar Stenmark (zjazdové lyžovanie), 6. Carolina Klüftová (atletika) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies