Ibrahimoviča delí od vyrovnania rekordu Bianchiho jediný gól

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 08:48 • 2 min
Ibrahimoviča delí od vyrovnania rekordu Bianchiho jediný gól

PARÍŽ - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič má na dosah vyrovnanie historického rekordu vo francúzskej Ligue 1. Elitný kanonier Paríža Saint-Germain skóroval v stredajšej dohrávke na ihrisku Bordeaux (1:1) a dosiahol už svoj 36. presný zásah v aktuálnej sezóne domácej súťaže.

slovakia

left justify in out

Od vyrovnania historického maxima Carlosa Bianchiho, ktorý v ročníku 1977/78 skóroval v Ligue 1 37-krát, ho delí jeden gól. Ibrahimovič môže rekord vyrovnať či prekonať už len v poslednom zápase sezóny, v sobotu Parížania hostia Nantes.

 

PSG pred záverečným kolom vedie tabuľku s náskokom 28 bodom pred Lyonom. Tím z hlavného mesta má na dosah domáce treble, keď po zisku titulu a výhre v Ligovom pohári sa pokúsi uspieť aj vo finále Francúzskeho pohára. Duel proti Olympique Marseille je na programe 21. mája.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies