Ibrahimovič žaluje trénera, ktorý ho nepravdivo obvinil z dopingu

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 18:18 • 2 min
Ibrahimovič žaluje trénera, ktorý ho nepravdivo obvinil z dopingu

ŠTOKHOLM - Futbalový kanonier Zlatan Ibrahimovič podá žalobu na bývalého trénera švédskeho atletického tímu Ulfa Karlssona, ktorý ho obvinil z užívania dopingu v čase, keď pôsobil v Juventuse Turín. Pre švédsku agentúru TT po povedal jeho právnik Fredrik Bogren.

slovakia

left justify in out

"Zlatan pribral 10 kíl za šesť mesiacov počas svojho pôsobenia v Juventuse Turín (2004-2006). Podľa mňa to bol doping," povedal Karlsson minulý týždeň pre švédsky denník NWT. Svoje podozrenia vysvetlil aj pre periodikum Expressen: "Som si istý, že nemôžete pribrať 10 kíl ani počas dvoch sezón. To je príliš rýchlo, prirodzeným spôsobom to nedokážete."

 

Neskôr sa za svoje výroky síce ospravedlnil, ale právnym dôsledkom sa nevyhne. "Obvinenia boli nepravdivé, nepodložené a môžu poškodiť povesť Ibrahimoviča ako športovca aj vo vzťahu k sponzorom a partnerom," uviedol Bogren.Ibrahimovič momentálne pôsobí v Paríži St. Germain, dres Juventusu obliekal v rokoch 2004-2006.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies