Ibrahimovič vyzdvihol Ronalda, nezabudol ani na seba

NETKY.SK • 22 November 2013, 11:09 • 2 min
Ibrahimovič vyzdvihol Ronalda, nezabudol ani na seba

ŠTOKHOLM - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič ocenil kvality portugalského zakončovateľa Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník Realu Madrid sa hetrikom v utorkovom odvetnom barážovom stretnutí európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 najväčšou mierou podieľal na víťazstve svojho tímu 3:2 a eliminácii severanov z bojov o budúcoročný svetový šampionát v Brazílii. "Ronaldo je skvelý hráč, no my sme mu nechali veľa priestoru. Nikto na svete nedosahuje jeho kvality v protiútokoch. Tento zápas opäť ukázal jeho najväčšie prednosti," cituje talianske periodikum La Gazzetta dello Sport slová 32-ročného kanoniera parížskeho Saint-Germain, ktorý v utorok sekundoval Ronaldovi dvoma presnými zásahmi. "Je najlepší hráč planéty? Môžem povedať len toľko, že dal o jeden gól viac ako ja," uviedol rodák z Malmö Ibrahimovič.

Bývalý hráč FC Barcelona, Interu Miláno či Juventusu Turín Ibrahimovič objasnil svoje tlieskanie rukami po treťom góle portugalskej hviezdy. "Či som aplaudoval Ronaldovi? Nie, snažil som sa len povzbudiť svojich spoluhráčov. Chcel som ich motivovať na posledné minúty zápasu. Je dôležité bojovať až do posledného hvizdu, pretože nikdy neviete, či sa nestane niečo neočakávané," uzavrel Zlatan Ibrahimovič. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona