Ibrahimovič ústrednou postavou úvodného zápasu sezóny Ligue 1

NETKY.SK • 9 August 2014, 15:23 • 2 min
Ibrahimovič ústrednou postavou úvodného zápasu sezóny Ligue 1

PARÍŽ - Minuloročný futbalový majster Francúzska Paríž St. Germain na úvod novej sezóny len remizoval na ihrisku Reims 2:2.

slovakia

left justify in out

Ústrednou postavou zápasu sa stal hviezdny útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorý už v 7. min otváral skóre stretnutia, keď strelou pomedzi nohy prekonal brankára domácich. PSG mohlo hneď vzápätí vyhrávať už rozdielom triedy, keď najprv Lucas pohorel v samostatnom nájazde a následne Ibrahimovič trafil len žrď prázdnej brány. Tridsaťdvaročný Švéd mohol napraviť spomínané zaváhanie v 19. min z pokutového kopu, avšak gólman Johny Placide jeho pokus kryl. Reims nakopli nepremenené šance hostí a ešte v prvom polčase po góloch Princea Onianguého a Antoine Devauxa otočili stav duelu vo svoj prospech. V druhom polčase dokázali futbalisti z hlavného mesta len vyrovnať, znova zásluhou švédskeho kanoniera.

 

"Myslím si, že sme hrali dobre. Jediné, čo môžem vyčítať mojim hráčom je to, že mali rozhodnúť zápas už po 20 minútach hry," uviedol pre televíziu beIN Sports tréner PSG Laurent Blanc a dodal: "Očakávali sme, že to bude náročné. Nedosiahli sme výsledok, aký sme očakávali. Povzbudzujúce je však to, že ak by sme vyhrávali na začiatku 4:0, tak by nemohol nikto nič namietať." 

 

Paríž St. Germain privíta 16. augusta v druhom kole Ligue 1 na svojom štadióne futbalistov SC Bastia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies