Ibrahimovič túži po víťazstve v Lige majstrov

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:46 • 2 min
Ibrahimovič túži po víťazstve v Lige majstrov

PARÍŽ - Švédsky futbalový kanonier Zlatan Ibrahimovič má na konte majstrovské tituly so šiestimi rôznymi tímami, ale v jeho zbierke stále chýba najcennejšia trofej na klubovej úrovni - tá za víťazstvo v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný úradujúci držiteľ Ceny Ferenca Puskása FIFA za najkrajší gól prišiel v lete 2012 do Paríža Saint-Germain, pomohol mu k zisku prvého titulu po 19 rokoch a v tejto sezóne s ním má šancu na solídny výsledok v LM. PSG si v osemfinále zmeria sily s nemeckým Leverkusenom. Prvý súboj je na programe v utorok 18. februára. 

"Znamenalo by to pre mňa veľa. Ak sa dokážeme prebojovať do štvrťfinále, bol by to veľký krok pre naše mužstvo. Náš projekt funguje už dva roky a stále sa vyvíja. Máme tím s veľkým potenciálom a vysokou kvalitou. Kolektív tento rok viac dozrel," povedal Ibrahimovič pre uefa.com. 

Rodák z Malmö sa v skupinovej fáze najprestížnejšej európskej klubovej súťaže predstavil po prvý raz už vo veku 21 rokov, vtedy bol hráčom Ajaxu Amsterdam. Vo svojom prvom zápase strelil dva góly do siete Lyonu pri víťazstve 2:1. "Bol som veľmi šťastný. Z toho duelu si pamätám zvučku a všetky tie vejúce vlajky na tribúnach. Po góle som sa úplne zbláznil, bežal som cez celé ihrisko k mojim kamarátom. Bol to špeciálny moment," dodal populárny "Ibra". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies