Ibrahimovič štyrmi gólmi zničil Anderlecht Brusel

NETKY.SK • 24 Október 2013, 13:51 • 2 min
Ibrahimovič štyrmi gólmi zničil Anderlecht Brusel

BRUSEL - Zlatan Ibrahimovič v stredu opäť potvrdil, že právom ho označujú za jednu z najväčších hviezd aktuálneho futbalového neba. Švédsky kanonier dal štyri góly v dueli Ligy majstrov na ihrisku Anderlechtu Brusel a najväčšou mierou sa pričinil o jednoznačné víťazstvo Paríža Saint-Germain 5:0.

slovakia

left justify in out

Najmä tretí presný zásah severana stál za to: volejom poslal loptu do pravého horného rohu z približne 30-metrovej vzdialenosti, čím skompletizoval svoj prvopolčasový hetrik. "Musím priznať, že tretí gól sa mi páčil najviac. Trafil som to presne a z poriadnej vzdialenosti. Bola to náročná strela, ale padla dnu," opísal svoj gól robustný "snajper" zo Švédska a pridal: "Utvoril som gólové situácie pre seba aj spoluhráčov. OK, nedal som päť gólov a Edinson Cavani skóroval len raz, ale vyhrali sme 5:0, a to sa počíta."

PSG je po troch stretnutiach na čele C-skupiny s plným bodovým ziskom a neohrozene kráča za postupom do osemfinále kontinentálneho pohára číslo jeden. "Musíme ísť od zápasu k zápasu. Stále sme len v skupinovej fáze, ale víťazstvo v ďalšom súboji nás posunie do 'vyraďovačky'. To je náš prioritný cieľ, tvrdo sme pracovali, aby sme ho dosiahli. Myslím si, že sme ešte silnejší ako v minulej sezóne. My hráči sa navzájom poznáme lepšie, navyše, v lete prišli výrazné posily. Dúfam, že v domácej odvete s Anderlechtom to opäť bude z našej strany kvalitný zápas," predznamenal 32-ročný Zlatan Ibrahimovič, ktorý sa so šiestimi gólmi dostal na druhé miesto v poradí kanonierov Ligy šampiónov 2013/2014. Lídrom je sedemgólový Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies