Ibrahimovič si odpykal dištanc a môže nastúpiť proti Nantes

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 15:58 • 2 min
Ibrahimovič si odpykal dištanc a môže nastúpiť proti Nantes

PARÍŽ - Futbalista Paríža St. Germain Zlatan Ibrahimovič si odpykal trojzápasový dištanc za šteklivé slová na adresu Francúzska a bude k dispozícii na nedeľňajší duel Ligue 1 proti Nantes. PSG môže pomôcť k tretiemu ligovému titulu v sérii, pred Lyonom má trojbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Parížania v troch zápasoch bez švédskeho útočníka strelili dvanásť gólov. "S ním by sme mohli dať aj pätnásť gólov," uviedol tréner PSG Laurent Blanc. Ibrahimovič sa previnil v marci v ligovom súboji v Bordeaux, keď frustrovaný z prehry 2:3 a pri odchode do kabíny vyhlásil, že "pätnásť rokov nevidel rozhodcu ako Lionela Jaffreda". Keď prechádzal okolo prítomných novinárov, pridal zopár štipľavých slov na margo krajiny, kde si zarába na živobytie. Video s napaprčeným severanom sa rýchlo rozšírilo na sociálnych sieťach a zasiahnuť musel aj člen vlády. Minister športu Patrick Kanner vtedy vyzval Ibrahimoviča, aby sa ospravedlnil, a Švéd poslúchol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies