Ibrahimovič sa zaujíma len o seba, tvrdí Coman

NETKY.SK • 30 December 2015, 12:34 • 2 min
Ibrahimovič sa zaujíma len o seba, tvrdí Coman

MNÍCHOV - Už viacero futbalistov s osobnými skúsenosťami so svojským útočníkom Paríža Saint-Germain Zlatanom Ibrahimovičom sa o tomto švédskom kanonierovi vyjadrilo v negatívnom svetle. Naposledy sa ozval bývalý krídelník PSG Kingsley Coman, ktorý sa v lete presunul z Juventusu Turín do Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný Francúz si v parížskom klube prešiel mládežníckymi kategóriami, neskôr trénoval spolu s Ibrahimovičom. Debut medzi seniormi si odkrútil v sezóne 2012/2013. "Môj vzťah s ním je úplne neutrálny. Nie je typom hráča, ktorý príde za mladíkmi a rozdáva im rady. Jediné, čo ho zaujíma, je len on sám," povedal Coman pre Kicker.

Parížsky rodák sa v júli 2014 porúčal do Juventusu, v Mníchove je na dvojročnom hosťovaní. V tíme PSG sa podľa svojich slov nikdy necítil ako doma. "Mužstvo je rozdelené na viacero skupín. Nebolo jednoduché sa zaradiť a stať sa jeho súčasťou," dodal Coman.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies