Ibrahimovič sa vracia, Chelsea bez Diega Costu

NETKY.SK • 4 September 2017, 18:57 • 2 min
Ibrahimovič sa vracia, Chelsea bez Diega Costu

Londýn - Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič nechýba na súpiske anglického futbalového klubu Manchestru United pre skupinovú fázu Ligy majstrov 2017/18. Naopak Chelsea Londýn nepočíta na jeseň so službami útočníka Diega Costu.

slovakia

left justify in out

 

Tridsaťpäťročný Ibrahimovič prišiel na Old Trafford v júli 2016 z Paríža Saint-Germain, no v závere uplynulej sezóny si privodil zranenie krížneho väzu v kolene, navyše sa mu po nej skončil kontrakt a nebolo jasné, či sa s klubom dohodne na novom. Švédsky kanonier sa nakoniec s klubom dohodol na novej ročnej zmluve.

 

Španielsky reprezentant Diego Costa podľa očakávania nefiguruje na súpiske Chelsea. Dvadsaťosemročný futbalista sa dostal do nemilosti trénera Antonia Conteho, ktorý s jeho službami nepočíta. V klube nebol od májového finále FA Cupu a nevylúčil ani právne kroky. Costa už dostal pokutu v hodnote niekoľkých týždenných platov, ale odmieta sa vrátiť a trénovať s rezervou.

 

Liverpool sa bude spoliehať v skupinovej fáze na 25-ročného Brazílčana Philippa Coutinha. Ofenzívny stredopoliar bol spájaný s prestupom do Barcelony, ale vedenie účastníka anglickej Premier League odmietlo v závere prestupového obdobia tri finančne lukratívne ponuky.

 

Skupinová fáza Liga majstrov odštartuje 12. septembra. Informovala agentúra dpa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona