Ibrahimovič sa blíži k Pauletovmu rekordu, chýbajú mu už len dva góly

NETKY.SK • 25 September 2015, 11:40 • 2 min
Ibrahimovič sa blíži k Pauletovmu rekordu, chýbajú mu už len dva góly

PARÍŽ - Švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča delia už len dva presné zásahy od vyrovnania klubového rekordu Pedra Pauletu, ktorý v drese francúzskeho tímu Paríž St. Germain nastrieľal v rámci všetkých súťažných zápasov 109 gólov. Tridsaťtriročný Ibrahimovič ich má na konte 107 po tom, ako v utorok skóroval proti Guingampu pri víťazstve úradujúceho majstra 3:0.

slovakia

left justify in out

Ibrahimovič bude atakovať rekord portugalskej legendy už v sobotňajšom dueli 8. kola na pôde FC Nantes. "Všetky rekordy sú na to, aby sa lámali. Vedel som, že jedného dňa príde niekto, kto moje gólové konto v PSG prekoná. Ibra je na najlepšej ceste, je skutočne veľmi blízko. Keď sa mu to nepodarí tento víkend, ten ďalší určite...," cituje Pauletu denník L'Equipe.

 

Ikonický "Ibra" pôsobí v Parku princov od roku 2012 a výraznou mierou prispel PSG k trom nepretržitým titulom majstra Francúzska. Predtým hrával rodák z Malmö v Ajaxe Amsterdam, Juventuse Turín, Interi Miláno, FC Barcelona a AC Miláno. Na 107 gólov v drese PSG potreboval iba 134 zápasov, Pauleta na 109 zásahov musel odohrať 211 zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies