Ibrahimovič s 90-percentnou šancou na návrat už proti Rennes

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 15:23 • 2 min
Ibrahimovič s 90-percentnou šancou na návrat už proti Rennes

PARÍŽ - Po mesačnej pauze zavinenej svalovým zranením stehna sa Zlatan Ibrahimovič vracia do zostavy francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Švédsky kanonier má 90-percentnú šancu, že nastúpi už v najbližšom súťažnom stretnutí PSG, ktoré absolvuje úradujúci francúzsky šampión v stredu 7. mája doma proti Stade Rennes. Práve v tomto dueli môže mužstvo z Parku princov obhájiť ligový primát. "Už takmer naplno behá a na 90 percent bude o desať dní trénerovi k dispozícii," povedal pre L'Equipe klubový lekár Parížanov Eric Rolland.

 

Ibrahimovič sa zranil v prvom štvrťfinále Ligy majstrov proti FC Chelsea ešte začiatkom apríla a nútene vynechal šesť stretnutí. Severan dal v tejto sezóne za PSG 40 gólov v 43 súťažných zápasoch. Bývalý útočník Ajaxu Amsterdam či FC Barcelona je s 25 zásahmi na čele poradia strelcov Ligue 1. Parížsky Saint-Germain má tri kolá pred koncom najvyššej domácej súťaže pred druhým v tabuľke AS Monaco osembodový náskok a už na budúci týždeň môže získať štvrtý ligový titul v histórii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies