Ibrahimovič opúšťa ManUtd, mieri do USA

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 16:21 • 2 min
Ibrahimovič opúšťa ManUtd, mieri do USA

New York - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič si už za Manchester United nezahrá a podľa správ zo zámoria mieri do Los Angeles Galaxy. Podľa portálu ESPN je dohoda medzi oboma stranami už na spadnutie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný kanonier nehral za "červených diablov" od 26. decembra, keď nastúpil proti Burnley. V Premier League odohral v prebiehajúcej sezóne len päť duelov, navyše väčšinou len ako striedajúci hráč a ani raz neskóroval. Do Manchestru prišiel v lete 2016 ako voľný hráč z Paríža Saint-Germain a v prvom ročníku v klube patril medzi opory. V tom prebiehajúcom ho však trápilo vážne zranenie kolena. Kontrakt na Old Trafford mu vyprší koncom júna 2018.

 

Galaxy sa zaujíma o Ibrahimoviča už dlhšiu dobu, ku svojej budúcnosti by sa mal vyjadriť do konca týždňa. Tréner United Jose Mourinho už údajne povolil rokovania o jeho odchode.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona