Ibrahimovič o hráčoch Chelsea: Správali sa ako 11 bábätiek

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 10:29 • 2 min
Ibrahimovič o hráčoch Chelsea: Správali sa ako 11 bábätiek

LONDÝN - Švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča poriadne popudilo správanie futbalistov londýnskej Chelsea v osemfinálovej odvete Ligy majstrov 2014/2015 po jeho vylúčení. Kanonier Paríža St. Germain si od holandského rozhodcu Bjorna Kuipersa vyslúžil v 30. minúte prísnu červenú kartu za faul na Oscara.

slovakia

left justify in out

"Červená karta po pol hodine hry bola tvrdou ranou pre náš tím, no oveľa horšie bolo to, čo potom stvárali hráči Chelsea. Mal som pocit, akoby okolo mňa bolo 11 nariekajúcich bábätiek," povedal pre anglický denník Daily Mirror Ibrahimovič, ktorému hrozí dvojzápasový dištanc a neúčasť vo štvrťfinálových súbojoch.

 

Podľa bývalého škótskeho reprezentanta Graeme Sounessa, ktorý pracuje ako analytik pre stanicu Sky Sports, domáci od začiatku zápasu vyvíjali na Kuipersa tlak. "Od úvodného hvizdu robili všetko pre to, aby vylúčil niektorého hráča Paríža. Červená karta pre Ibrahimoviča bola vyvrcholením. Je smutné, keď rozhodca ovplyvní veľký zápas."

 

 

Aj kouč Londýnčanov Jose Mourinho priznal, že vylúčenie bolo prísne. "Podľa všetkého to bol chybný verdikt a Ibrahimovič bol vylúčený neoprávnene. Dúfam, že UEFA mu umožní nastúpiť vo štvrťfinále."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies