Ibrahimovič navrhol pomenovať Zlatú loptu po Messim

NETKY.SK • 1 Apríl 2013, 20:00 • 2 min
Ibrahimovič navrhol pomenovať Zlatú loptu po Messim

PARÍŽ - Útočník Paríž St. Germain Zlatan Ibrahimovič pochválil v pondelok bývalého spoluhráča Lionela Messiho za výkony, ale podľa Švéda je ešte priskoro označovať argentínsku hviezdu FC Barcelona za najlepšieho futbalistu všetkých čias.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 26-ročný Messi strelil v tejto sezóne v La Lige už 43 gólov a stal sa prvým hráčom v histórii súťaže, ktorý sa presadil proti každému súperovi v jednom ročníku. Ibrahimovič nastúpi proti Argentínčanovi v utorok v prvom zápase Ligy majstrov v parížskom Parku princov.

"Myslím si, že dnes je Messi najlepším hráčom na svete. Ak by vyhral Zlatú loptu ešte niekoľkokrát, možno by ocenenie mali po ňom rovno menovať. Prekonal mnoho rekordov a je stále mladý, ale či je ešte najlepší? Myslím, že to budeme môcť povedať, až keď skončí kariéru a budeme ju potom hodnotiť. Vy môžete špekulovať už teraz, ja odpoviem až potom," uviedol Ibrahimovič, ktorý s Messim hral v Barcelone počas sezóny 2009/10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies