Ibrahimovič napriek hetriku nebol úplne spokojný

NETKY.SK • 1 September 2014, 10:03 • 2 min
Ibrahimovič napriek hetriku nebol úplne spokojný

PARÍŽ - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič odohral za Paríž St. Germain prvý zápas po zranení brušného svalstva a hneď strelil hetrik pri vysokom víťazstve 5:0 v 4. kole najvyššej francúzskej súťaže proti AS St. Étienne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný zakončovateľ sa zranil 17. augusta v ligovom stretnutí proti Bastii (2:0). Ibrahimovič sa zotavoval doma vo Švédsku, kde s lekármi národného tímu naberal kondíciu a snažil sa urýchliť návrat na futbalové trávniky. Švéd je najlepším strelcom posledných dvoch sezón najvyššej francúzskej súťaže.

Napriek hetriku nebol ešte po zápase stopercentne spokojný so svojím výkonom. "Bol to pekný zápas, musím sa však poďakovať svojim kolegom v mužstve. Ešte nie som po nedávnom zranení stopercentne pripravený, čo bolo aj vidieť. Na ihrisku som však nechal všetky sily," povedal pre L´Equipe Ibrahimovič. PSG je po štyroch kolách Ligue 1 na 2. mieste tabuľky s ôsmimi bodmi za dve víťazstvá a dve remízy. Vedie desaťbodové Bordeaux. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies