Ibrahimovič je už hráčom Paríža Saint-Germain

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 21:27 • 2 min
Ibrahimovič je už hráčom Paríža Saint-Germain

Ibrahimovič je už hráčom Paríža Saint-Germain - Futbal PARÍŽ - Zlatan Ibrahimovič sa stal najdrahším hráčom na svete, ktorý kedy hral, keď švédsky útočník dotiahol do konca svoj €20 miliónový prestup do Paríža Saint-Germain. Francúzsky tím, za ktorým stoj

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ - Zlatan Ibrahimovič sa stal najdrahším hráčom na svete, ktorý kedy hral, keď švédsky útočník dotiahol do konca svoj €20 miliónový prestup do Paríža Saint-Germain.
Francúzsky tím, za ktorým stoja katarskí investori, predstavil posilu z AC Miláno už ako svoju tretiu veľkú letnú akvizíciu potom, čo prešiel lekárskou prehliadkou v nemocnici v Paríži.

Bývalý tréner Chelsea, Carlo Ancelotti, už priviedol jeho bývalého tímového kolegu Thiaga Silvu a ostrostrelca z Neapolu, Ezequiela Lavezziho. Týmto spôsobil pobúrenie francúzskeho ministra športu Valerie Fourneyrona.
Ten povedal: "Tieto sumy sú astronomické a sú absurdné."

Prestupy 30-ročného Ibrahimoviča už dohromady prekročili sumu €190 miliónov, keď pôsobil v kluboch ako Ajax, Juventus, Inter Miláno, FC Barcelona a AC Miláno.
Športový riaditeľ PSG, Leonardo, uviedol: "Je to veľký rok pre PSG. Je ohromné, keď hráč jeho kalibru prišiel do Paríža. Je to hráč, ktorý môže zmeniť úplne všetko."
Medzitým Ibrahimovičov agent, Mino Raiola, pre francúzske noviny Le Parisien povedal: "Zlatan je nadšený. On nie je hráčom, ktorého môžete donútiť k tomu, čo sám nechce urobiť. PSG bol jeho prvou voľbou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona