Ibrahimovič by si rád zahral bundesligu za Bayern

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 11:18 • 2 min
Ibrahimovič by si rád zahral bundesligu za Bayern

MNÍCHOV - Futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič by si rád zahral v bundeslige za Bayern Mníchov. Švédsky kanonier je v súčasnosti zmluvne zviazaný s Parížom St. Germain a z francúzskej metropoly by mohol odísť najskôr po tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

"Veľmi ma láka bundesliga. Raz by som si v nej chcel zahrať. Mám vo svojej kariére ešte trocha času, aby som v nej nastúpil," povedal v rozhovore pre 11Freunde, z ktorého cituje Bild, Ibrahimovič.

 

V prípade, že by išiel kontroverzný útočník do bundesligy, jeho voľba by bola jasná: "Ak pôjdem do Nemecka, potom iba do Bayernu. Pre mňa je to jeden z piatich najlepších klubov vo svete," tvrdí Ibrahimovič. V blízkej budúcnosti je však väzba medzi Bayernom a Švédom veľmi nepravdepodobná, keďže vzťahy futbalistu s trénerom Pepom Guardiolom ešte z barcelonských čias nie sú najideálnejšie.

 

O 33-ročného Ibrahimoviča je vo svete veľký záujem. Z Paríža by mohol zamieriť do AC Miláno či Realu Madrid. Zatiaľ je však stále hráčom mužstva z Parku princov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies