Ibrahim Maiga sa stal otcom: Má dcérku Fatim!

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 09:17 • 2 min
Ibrahim Maiga sa stal otcom: Má dcérku Fatim!

BRATISLAVA - Slovenský umelec afrického pôvodu Ibrahim Maiga sa po prvý raz stal otcom, narodila sa mu dcérka Fatim. Informoval o tom portál Topky.sk, ktorý čerpal z hudobníkovho profilu na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný Maiga, ktorý trávi uplynulé mesiace v rodnom Mali, tam v utorok zverejnil fotografiu bábätka s textom: "Tak toto je dôvod, prečo som tak dlho v Mali. Nič lepšie som v živote nepoznal. Moje prvé dieťa Fatim Maiga, volám ju Tím.” "Tak dlho som čakal na tento moment,” dodal pri ďalšom zábere.

Už počas zimy sa pritom hovorilo aj o Maigovej svadbe, čo však spevák nechcel oficiálne potvrdiť. V januári však zverejnil na svojom profile na Facebooku aj fotografiu mladej ženy, ku ktorej napísal: "Tu ju máte, táto bude moja žena , bolo na čase prezradiť."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies