Ibrahim Maiga bude opäť hviezdiť: Zahrá si v sitkome Kolabs

NETKY.SK • 17 Február 2015, 13:48 • 2 min
Ibrahim Maiga bude opäť hviezdiť: Zahrá si v sitkome Kolabs

BRATISLAVA - Herec a spevák Ibrahim Maiga, ktorý je známy napríklad z filmov Fontána pre Zuzanu 2 (1993) a Fontána pre Zuzanu 3 (1999), sa predstaví v novom zábavnom seriáli televízie JOJ.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom denník Nový Čas, ktorému to potvrdila hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová. „Ibrahim Maiga si zahrá epizódnu úlohu v pripravovanom sitkome Kolabs,“ vyjadrila sa.

 

Päťdesiatdvaročný rodák z Mali sa objaví v role agenta, ktorý bude vypočúvať herca Romana Pomajba. Za sebou už má aj prvý deň nakrúcania. „Ja tu hrám traktoristu Fera. Viac nechcem prezrádzať, ale prídu ma vypočúvať traja muži - agenti, takí ako v americkom filme Muži v čiernom a práve jeden z nich bude Ibi. Stvárňuje takého agenta ako Will Smith,“ prezradil Pomajbo. 

 

Sitkom Kolabs vzniká podľa divadelného predstavenia s názvom Kolaps. Okrem už spomínaných hercov v ňom diváci a diváčky uvidia aj Petra Batthyányho, Adyho Hajdu, Janu Oľhovú, Michaelu Čobejovú, Evu Večerovú či Jevgenija Libezňuka. O réžiu sa stará Martin Babulic. Novinku chcú na obrazovky uviesť na jar. 

 

V centre príbehu seriálu bude Žolty (Peter Batthyány), ktorý sa po 15 rokoch vráti do rodného mestečka. Nasťahuje sa k svojmu bratrancovi, slamenému vdovcovi Vasiľovi (Ady Hajdu). Obaja sa rozhodnú, že začnú nový život. Vasiľ sa vydá na cestu pomoci ľuďom, v čom mu bude pomáhať aj jeho bratranec. Chlapi začnú riešiť problémy svojich klientov, no nie vždy sa im to bude dariť tým najšťastnejším spôsobom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies