IBM chce na Slovensku rozšíriť servisné centrum, zamestná stovky ľudí

NETKY.SK • 7 November 2013, 10:08 • 2 min
IBM chce na Slovensku rozšíriť servisné centrum, zamestná stovky ľudí

BRATISLAVA - Americká IT spoločnosť IBM plánuje rozširovať servisné centrum v Bratislave a chystá nábory stoviek zamestnancov. Informovalo o tom dnešné vydanie denníka Hospodárske noviny (HN).

slovakia

left justify in out

"V priebehu roku 2014 vytvorí bratislavská pobočka 500 nových pozícií. Toto číslo sa pritom môže ešte zvyšovať," uviedol pre denník zdroj z prostredia firmy, ktorý si neželal byť menovaný.

Servisné centrum IBM obsluhuje z Bratislavy klientov napríklad v Nemecku či USA. Samotné centrum nechcelo informácie o chystanom nábore zamestnancov komentovať. "Spoločnosť informácie o počte prijímaných ľudí nezverejňuje," skonštatoval riaditeľ marketingu IBM Slovensko Branislav Kohl.

To, že nadnárodné vedenie stavilo na Slovákov, dokazujú podľa denníka aj štatistiky. Kým pred dvoma rokmi zamestnávala firma na Slovensku 4000 ľudí, dnes je to o 1000 viac. Tým sa z podniku stal najväčší IT zamestnávateľ v krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies