Ibiševič navštívil materskú školu v Srebrenici

NETKY.SK • 7 Október 2015, 10:32 • 2 min
Ibiševič navštívil materskú školu v Srebrenici

SREBRENICA - Útočník bosnianskej futbalovej reprezentácie Vedad Ibiševič si počas prípravy na októbrové duely proti Walesu a Cypru v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska našiel čas na dobročinnosť.

slovakia

left justify in out

Hráč nemeckej Herthy Berlín sa v utorok odhodlal k nečakanej návšteve materskej školy v meste Srebrenica, ktoré je po celom svete neslávne známe najväčším krviprelievaním v Európe od čias druhej svetovej vojny.


Ešte na konci augusta Ibiševič poskytol škôlke finančný dar na potrebné vybavenie. "Som šťastný. Úsmev na tvárach detí je niečo, čo je na nezaplatenie. Našim deťom by sme mali poskytnúť všetko, čo majú ich rovesníci vo vyspelých európskych krajinách, a ukázať ľuďom navôkol, že všetko je možné. Nemali by sme deťom odoprieť ich právo snívať," cituje Ibiševičove slová portál Európskej futbalovej únie (UEFA).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona