Ibiševič 599 minút mlčal, potom znova zarezal "capkov"

NETKY.SK • 27 Február 2016, 18:12 • 2 min
Ibiševič 599 minút mlčal, potom znova zarezal "capkov"

KOLÍN NAD RÝNOM - Prvé bundesligové víťazstvo v kalendárnom roku 2016 (dosiaľ 0-4-1) aj s Petrom Pekaríkom v základnej zostave dosiahli v piatok futbalisti berlínskej Herthy, ktorí v 23. kole najvyššej nemeckej súťaže uchmatli všetky tri body v Kolíne nad Rýnom (1:0).

slovakia

left justify in out

Krátko pred koncom I. polčasu po priťuknutí od Salomona Kaloua sa o rozhodujúci presný zásah postaral bosniansky kanonier Vedad Ibiševič, ktorý zvnútra šestnástky pravačkou k ľavej žrdi ukončil 599 minút trvajúce strelecké suchoty v I. bundeslige.


"V prvom polčase sme mali všetko pod kontrolou. Na prestávku sme mohli odchádzať aj s dvojgólovým náskokom," podotkol do mikrofónu Sky tréner Pál Dárdai, ale po nastrelej žrdi domáceho Anthonyho Modesteho priznal: "V závere sme mali aj trochu šťastia. Víťazstvo sme si však zaslúžili a je dôležité, že domov vezieme tri body."


Tridsaťjedenročný Ibiševič zarezal kolínskych "capkov" aj na jeseň v 6. kole, vtedy sa o domáce víťazstvo 2:0 postaral dokonca oboma gólmi. Teraz má v štatistikách sedem presných zásahov a štyri asistencie v šestnástich bundesligových vystúpeniach v rámci tejto sezóny. Hertha sa najmä vďaka jeho produktivite stále drží na lichotivej 3. priečke tabuľky za dvojicou veľkoklubov Bayern, Dortmund. V stredu 2. marca privíta na Olympijskom štadióne frankfurtský Eintracht.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies