Iba v spodnom prádle! Speváčka Mamba Dasha opäť provokuje

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 10:18 • 2 min
Iba v spodnom prádle! Speváčka Mamba Dasha opäť provokuje

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dáša Šarközyová, známa aj ako Mamba Dasha, zverejnila v stredu večer videoklip ku skladbe Dáš ma?

slovakia

left justify in out

„Je to pomalá, romantická skladba s jemným sexuálnym nádychom. Dala by sa charakterizovať ako také vášnivé vyznanie,“ povedala.

Prvý námet na pieseň vznikol v speváčkinej hlave už pred niekoľkými rokmi. „Dokončila som ju však až vo vzťahu s Tonym, ktorý mi bol veľkou inšpiráciou. Preto si hovoríme, že to je vlastne jeho pesnička,“ poznamenala Mamba.

O videoklip k piesni sa postaral režisér DoubleJ. „Moje zadanie bolo jednoduchosť, atmosféra, emócia, vášeň a myslím, že to dokonale vyšlo,“ podotkla tmavovláska. „Zaujímavosťou je, že som polku nakrúcania sedela na ležadle, ktoré bolo vyložené kachličkami z pravého 24 karátového zlata. Cítila som sa teda chvíľkami celkom čudne, keď som počas točenia sem tam po nich šťuchla opätkom...,“ zasmiala sa Mamba Dasha. „Zlato bolo vlastne všade okolo nás, dokonca aj na stene,“ dodala speváčka.

Veľkú časť videoklipu tvoria zábery z bazéna. „Vodné zábery pôvodne vôbec neboli v pláne, vznikli len ako taký bláznivý nápad. Make-up artistka a hairstylista sa teda veľmi netešili, ale nakoniec uznali, že to naozaj stálo za to,“ uzavrela Mamba.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona