Iba dvojročný chlapec prerazil s autom stenu rodinného domu!

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 17:00 • 2 min
Iba dvojročný chlapec prerazil s autom stenu rodinného domu!

GRAYSON - Kathleen and George Williamsoví z amerického mestečka Grayson boli zhrození, keď uvideli červený pickup, ktorý zaparkoval priamo v ich dome. Ešte väčším prekvapením pre nich bolo, keď zistili, že s autom do ich domu nabúralo iba dvojročné dieťa od susedov.

slovakia

left justify in out

„Vykladal som nákup z auta a syna som nechal na sedadle šoféra,“ povedal  Williamsových sused. „Chlapec musel ťuknúť do radiacej páky, čím zaradil rýchlosť,“ opísal celú situáciu otec dieťaťa. Polícia túto teóriu potvrdila, pretože podľa kapitána Jaka Smitha z okrsku Gwinnett „auto narazilo do domu vo veľmi malej rýchlosti.“

Napriek tomu, že auto „zaparkované“ v dome vyzerá hrozivo nikomu sa nič nestalo. Auto poškodilo prívody vody a plynu, dve okná a časť steny domu. Williamsovci sa však na svojho suseda nehnevajú.

V anglicky hovoriacich krajinách deti veľmi rady šoférujú. Ako sme vás dnes informovali v Austrálskom meste Gold Coast policajti zastavili auto, ktoré šoféroval iba sedemročný chlapec. Toho posadil za volant jeho otec, pretože bol na mol opitý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies