Iba dva mesiace po potrate má opäť dôvod na radosť: Herečka Zuzana Haasová sa vydala

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 16:25 • 2 min
Iba dva mesiace po potrate má opäť dôvod na radosť: Herečka Zuzana Haasová sa vydala

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Zuzana Haasová sa vydala za dlhoročného partnera Martina Kostku. Radostnú správu oznámila 35-ročná rodáčka z Bratislavy prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"Veď čo všetko sme už zažili a prekonali. Bolo to len potvrdenie, že chceme a budeme spolu tak ako doteraz - v dobrom aj v zlom. Všetko už máme za sebou a čo máme pred sebou sa uvidí," napísala herečka, ktorá si na Facebooku zmenila priezvisko na Haasová Kostka.

 

Predstaviteľka Soni Jančovej v seriáli Panelák (2008 - 2015) a o dva roky mladší záchranár si povedali áno v symbolický dátum - 16. júna o 16:00. Dvojica, ktorá je spolu viac než šesť rokov, v minulosti prišla o dve deti. V roku 2013 dcéra Karolína zomrela krátko po pôrode, pričom v apríli tohto roka herečka prišla v ôsmom mesiaci tehotenstva o ich druhého potomka. Haasová bola v minulosti vydatá za hudobníka Romana Fédera, s ktorým má desaťročnú dcéru Romanu.

 

Zuzana Haasová si zahrala okrem spomínaného Paneláku aj v seriáloch Najmenší hrdinovia (1985), Silvánovci (1996), Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012) alebo Mesto tieňov (2008). Predstavila sa tiež v snímkach ako napríklad Pod vŕbou (1994), O Zorali a dvoch bratoch (1994) či Kruté radosti (2002). Okrem toho pôsobí ako umelecká riaditeľka v divadle Haaf. Venuje sa tiež hudbe, so svojou kapelou The Susie Haas Band vydala vlani album Námornícka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies