Iba deväťročný chlapec šoféroval Ferrari, vraj šoféruje od piatich

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 11:48 • 2 min
Iba deväťročný chlapec šoféroval Ferrari, vraj šoféruje od piatich

NAÍ DILLÍ - Indická polícia obvinila muža, ktorý dovolil svojmu deväťročnému synovi šoférovať Ferrari. Informovala o tom dnes polícia v juhoindickom štáte Kérala.

slovakia

left justify in out

Mohammeda Nišáma obvinili z ohrozenia života dieťaťa a z toho, že dovolil mladistvému viesť motorové vozidlo. Nišámova manželka nafilmovala chlapca, ako šoféruje športové auto pred dvoma týždňami, keď oslavoval deviate narodeniny. Spolujazdcom mu bol jeho o dva roky mladší brat. Video sa objavilo na YouTube a vyvolalo rozruch po celej Indii.

Po hospodárskom boome v Indii vznikla vrstva superboháčov, ktorých excesy sa často pretriasajú v médiách, pripomína agentúra Reuters. Chlapcov otec, ktorému sa darí v biznise s tabakom a nehnuteľnosťami, vlastní podľa polície 18 áut v hodnote štyri milióny dolárov (3,05 mil. eur).

Synov výkon rodičov nadchol. "Som na neho hrdá. Šoféruje od svojich piatich rokov," povedala jeho matka. Podľa nej už sedel za volantom aj rodinného Lamborghini a Bentley a ďalších áut.

"Boli to jeho deviate narodeniny, a keďže už mesiace naliehal, dovolili sme mu šoférovať Ferrari. Je pozorný a istý vodič. Nie je ľahké pre dieťa dosiahnuť taký výkon v takom mladom veku," dodala pyšná matka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona