Ian Somerhalder z Upírskych denníkov a herečka z Twilightu Nikki Reed si povedali ÁNO!

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 16:18 • 2 min
Ian Somerhalder z Upírskych denníkov a herečka z Twilightu Nikki Reed si povedali ÁNO!

USA - Americký herec a model Ian Somerhalder, známy ako Damon Salvatore zo seriálu Upírske denníky (2009), a predstaviteľka Rosalie Hale z upírskej romantickej ságy Twilight (2008 - 2012) Nikki Reed sa zosobášili.

slovakia

left justify in out

Dvojica si povedala "áno" v nedeľu 26. apríla v Santa Monice. Na internete sa už objavili aj fotografie nevesty a ženícha, ktorý výnimočný deň naznačil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "To najkrajšie ráno...," napísal v nedeľu.

 

Na slávnosti, ktorá sa konala vonku, sa zúčastnili rodina a priatelia. "Nikki nemôže byť nadšenejšia, že si berie Iana. Obaja sú takí zamilovaní a šťastní," vyjadril sa nemenovaný zdroj pre americký týždenník Us Weekly. 

 

 

 

Tridsaťšesťročný herec a jeho o desať rokov mladšia manželka spolu začali randiť vlani v júli, pričom o tri týždne už zdieľali rovnakú domácnosť v Atlante. Správy o zásnubách prenikli na verejnosť v januári. Pár si tiež prednedávnom adoptoval kone s menami Millie a Eagle. Starajú sa aj o mačku Sohaliu a psy Nietzscheho a Enza. 

 

Ian Somerhalder sa predstavil ako Boone Carlyle v úspešnom seriáli Nezvestní (2004 - 2010). V roku 2004 stvárnil Adama Knighta v šiestich dieloch televízneho projektu Smallville (2001 - 2011) a na konte má aj filmy ako Pravidlá vášne (2002), Pulz hrôzy (2006), Vojna zabijakov (2009) či How to Make Love to a Woman (2010). 

 

Nikki Reed debutovala v roku 2003 vo filme Trinástka. Okrem toho účinkovala v snímkach Legendy z Dogtownu (2005) či Americká zbraň (2005). Najviac však na seba upozornila stvárnením Rosalie Hale v spomínanej filmovej adaptácii knižnej série Twilight. Tento rok sa rozviedla s Paulom McDonaldom, s ktorým v roku 2012 vydala EP The Best Part. Objavila sa aj vo videoklipe k piesni Get The Girl Back formácie Hanson. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona