I. Radičová ocenila výkon Štefana Svitka na Rally Dakar 2012

NETKY.SK • 15 Február 2012, 07:56 • 2 min
I. Radičová ocenila výkon Štefana Svitka na Rally Dakar 2012

I. Radičová ocenila výkon Štefana Svitka na Rally Dakar 2012 - Politika Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová prijala v utorok 14.

slovakia

left justify in out

img

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová prijala v utorok 14. februára 2012 na Úrade vlády SR v Bratislave motocyklového reprezentanta SR Štefana Svitka a prezidenta Slovenskej motocyklovej federácie (SMF) Petra Smižíka. Štefan Svitko skončil na nedávnej Rally Dakar 2012 na 5. mieste, čo znamená historický úspech Slovenska. Doterajším najlepším výsledkom bolo 9. miesto Jaroslava Katriňáka v roku 2007.
      Štefana Svitka za tento mimoriadny výkon ocenila predsedníčka vlády sumou tritisíc eur zo svojej finančnej rezervy. "Srdečne vám blahoželám. Predviedli ste takú silu vôle, že by sa mali od vás všetci učiť, vrátane premiérky," vyzdvihla športový výkon Štefana Svitka na prestížnej rally I. Radičová s poukázaním na to, že náš reprezentant dokončil preteky s roztrhnutým svalom pravého ramena.
      Štefan Svitko odovzdal premiérke svoj dar – reprezentačný dres s číslom a od prezidenta SMF Petra Smižíka premiérka dostala šiltovku a tričko motocyklovej federácie s menom Iveta Radičová. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies