I. MATOVIČ: O nomináciách rozhodne klub v piatok, podpredsedu NR chceme

NETKY.SK • 15 Marec 2012, 07:36 • 2 min
I. MATOVIČ: O nomináciách rozhodne klub v piatok, podpredsedu NR chceme

I. MATOVIČ O nomináciách rozhodne klub v piatok, podpredsedu NR chceme - Politika Poslanecký klub hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽaNO) rozhodne o predsedovi svojho klubu, ako aj o ďalších nomináciách na rokovaní v piatok (16.

slovakia

left justify in out

img

Poslanecký klub hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽaNO) rozhodne o predsedovi svojho klubu, ako aj o ďalších nomináciách na rokovaní v piatok (16.3.) napoludnie. Pre TASR to dnes potvrdil šéf hnutia Igor Matovič.
      Hovoriť by sa tam malo aj o obsadení predsedníckych postov v rámci parlamentných výborov, ktoré pripadnú opozícii. "Máme viacero veľmi kvalitných ľudí, z ktorých vieme postaviť aj predsedov. Keď opozícii pripadne osem predsedov, budeme sa snažiť obsadiť adekvátny počet výborov," avizoval Matovič.
      Podľa jeho slov keďže Smer-SD avizoval, že opozícii pripadnú dva posty podpredsedov parlamentu, nárok na ich obsadenie má KDH a OĽaNO. Záujem o túto funkciu bude hnutie prezentovať za štvrtkovým (15.3.) okrúhlym stolom. Matovič zopakoval, že on osobne o tento post záujem nemá.
      Piatkové rokovanie má tiež vyriešiť spomínanú otázku predsedu klubu OĽaNO. Jozef Viskupič už pre TASR pripustil, že by túto funkciu vzal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies