Hysoon Slovakia prináša na trh univerzálne mini nakladače svetovej značky

NETKY.SK • 2 September 2016, 14:33 • 2 min
Hysoon Slovakia prináša na trh univerzálne mini nakladače svetovej značky

SLÁDKOVIČOVO – Čakajú vás búracie alebo stavebné práce, avšak kvôli stiesneným priestorom by ste ich museli vykonávať ručne? Stroje značky Hysoon sú ako stvorené pre prácu v takýchto podmienkach.

slovakia

left justify in out

Hysoon Slovakia

 

Spoločnosť Hysoon Slovakia je od roku 2015 výhradným distribútorom strojov Hysoon pre Slovensko a Maďarsko. Prináša na trh flexibilné a mimoriadne účelné mini nakladače s pásovým alebo kolesovým pohonom, ktoré sú vďaka svojim kompaktným rozmerom a univerzálnosťou použitia ideálne pre prácu v stiesnených priestoroch, ale samozrejme aj mimo nich.

 

img

 

Stroje Hysoon

 

V ponuke nájdete šmykom riadené mini nakladače s pásovým (HY280) alebo kolesovým pohonom (HY380), ale aj masívnejší kĺbový stroj HY200. Tieto stroje sa na na trhu tešia čoraz väčšej obľube, práve vďaka svojim vlastnostiam, rozmerom a hlavne výkonu.

 

Stroje Hysoon sú vybavené americkými motormi Briggs&Stratton a vybrať si môžete medzi benzínovým a naftovým pohonom (HY280, HY380) alebo dokonca aj elektrický v modeli HY200E.

 

 

Využitie strojov Hysoon

 

Moderný trend v oblastiach komunálnej, stavebnej či záhradnej techniky smeruje k šetreniu nákladov na prevádzku. Jedným z najdôležitejších faktorov efektívneho využívania finančných zdrojov je maximálne znižovanie nákladov na prevádzku strojov a vozového parku počas celého roka.

 

Práve vďaka širokej škále prídavných zariadení a príslušenstva patria stroje Hysoon k univerzálnym pomocníkom nielen v záhradníctve, ale aj v komunálnej oblasti údržby ciest, chodníkov či trávnatých plôch. Základným pilierom univerzálnych nakladačov je príslušenstvo, ktoré zabezpečuje čo najširšie využitie.

 

 

Príslušenstvo

 

Stroje Hysoon majú široké využitie vďaka veľkému výberu prídavných zariadení. Nakladače Hysoon zvládnu okrem iného výkopové práce, zhotovovanie rýh a drážok na kanalizáciu či kladenie káblov, vŕtanie do zeme, búracie práce hydraulickým kladivom, odstraňovanie a frézovanie pňov, opravy a údržbu asfaltových ciest, čistenie spevnených plôch, kosenie trávnikov, odstraňovania snehu vrátane frézovania, zber kameňov, prepravu materiálu a mnoho ďalších činností.

 

img

 

I.ročník Hysoon Day

 

Vo štvrtok 25. augusta 2016 sa v Sládkovičove konal 1.ročník Hysoon Day, na ktorom si návštevníci mohli na vlastné oči pozrieť, čo dokážu stroje Hysoon. O akciu bol veľký záujem, keď sa počas dňa prišlo pozrieť takmer 100 záujemcov o tieto šikovné stroje. Okrem slovenských návštevníkov prišli aj záujemcovia z Česka, Maďarska a dokonca aj z Bieloruska! O stroje sa zaujímali najmä samosprávy, ale aj stavebné a záhradnícke spoločnosti.

 

img

 

O niekoľko slov sme požiadali návštevníkov tejto akcie a samozrejme aj majiteľa spoločnosti Hysoon Slovakia, pána Róberta Vargu. Tu sú ich vyjadrenia:

 

Róbert Varga, majiteľ Hysoon Slovakia: "Naša spoločnosť s radosťou predstavila svetovú značku Hysoon na Slovensku, kde si ju okamžite obľubili. Sme samozrejme hrdí, že výrobca týchto univerzálnych strojov vložil do nás dôveru a stali sme sa výhradným dovozcom pre Slovensko a Maďarsko. Budeme sa maximálne snažiť presadiť na oboch trhoch a myslíme si, že tieto pracovné stroje si nájdu ešte viac fanúšikov ako doteraz. Výhodou strojov Hysoon je  ich využitie aj v stiesnených priestoroch, široká ponuka prídavných zariadení a v neposlednom rade nízke vstupné náklady."

 

Ing. Igor Németh, starosta obce Abrahám: "Akcie Hysoon Day som sa zúčastnil z dôvodu, že v našej obci prebiehajú práce na úpravu terénu, trávnatých plôch a celkovo verejných priestranstiev. Tie si vyžadujú prácu externých spoločností, vzhľadom na efektivitu vynaložených finančných prostriedkov. Multifunkčné stroje Hysoon ponúkajú maximálne možnosti využitia za minimálne náklady. Použitím rôznych prídavných zariadení môžeme tieto stroje použiť od kosenia, cez výkopové a čistiace práce, až po prepravu materiálu a paliet. V neposlednom rade sa ušetria ja náklady na zamestnancov, keďže univerzálne stroje Hysoon dokáže ovládať jeden človek. Stroje sa vďaka svojim kompaktným rozmerom aj vynikajúco skladujú. Rozhodne stroje Hysoon odporúčam."

 

Kontaktné údaje a viac informácií o strojoch Hysoon nájdete na webstránke www.hysoonslovakia.sk alebo na Facebooku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies