Hypernova v Bratislave a Košiciach končí

NETKY.SK • 29 November 2016, 10:37 • 2 min
Hypernova v Bratislave a Košiciach končí

BRATISLAVA - Hypermarket Hypernova ani po niekoľkých mesiacoch rokovaní nedospel k dohode o predĺžení nájmu s majiteľom Obchodného centra (OC) Avion v Bratislave, preto v ňom 31. decembra 2016 po vzájomnej dohode ukončí prevádzku. Všetkým zamestnancom ponúkne TERNO real estate možnosť pracovať v ďalších predajniach zo svojej siete. K rovnakému dátumu zároveň ukončí svoju prevádzku v Košiciach.

slovakia

left justify in out

V rámci zefektívňovania veľkoplošných predajných plôch spoločnosť Terno rokovala s majiteľmi OC Avion v Bratislave a OC Atrium Optima v Košiciach niekoľko mesiacov, počas ktorých nedošlo k uspokojivým dohodám, a teda k predĺženiu zmlúv o dlhodobom prenájme priestorov. Z tohto dôvodu prevádzkovateľ zatvorí hypermarkety Hypernova v Bratislave a Košiciach k 31. decembru 2016.

 

Terno začiatkom roka 2016 avizovalo zmenu formátov svojej obchodnej siete na základe aktuálnych tendencií v nakupovaní. "Snažíme sa rešpektovať súčasné trendy a zatraktívniť predajne pre našich zákazníkov," hovorí Zuzana Cseriová, generálna riaditeľka spoločnosti Terno. Súčasťou týchto zmien bolo aj zefektívnenie veľkoplošných predajných plôch vrátane prevádzok Hypernova.

 

Obchodná sieť Hypernova pôsobí na Slovensku od roku 2001. Aktuálne zahŕňa sedem hypermarketov (počet sa od 1. 1. 2017 zníži na päť), ktoré sa v roku 2017 postupne rebrandujú a remodelujú na nové Terno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies