Hymny a zvuky fujary otvorili slávnostný snem SNS na Sliači

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 12:56 • 2 min
Hymny a zvuky fujary otvorili slávnostný snem SNS na Sliači

SLIAČ – Stranícka hymna Slovenskej národnej strany „Ej Slováci“, ktorej predchádzala hymna Slovenskej republiky otvorila dnes Slávnostný XXIV. snem strany, ktorý sa koná v hoteli Kaskády na Sliači. „Vízia pre silné Slovensko po roku 2020“ je heslom, ktoré sa bude niesť programom snemu.

slovakia

left justify in out

Predseda strany Andrej Danko privítal účastníkov na „skôr slávnostnom sneme SNS, ktorý by mal dnes povedať jasne ako ďalej s víziou po roku 2020, ako ďalej so Slovenskom tak, aby sme niečo vybudovali a aby sme vedeli presvedčiť v budúcnosti aj tých, ktorí dnes neveria, že dokážeme Slovensko urobiť lepším a že to myslíme úprimne“. Úvodnému vystúpeniu predchádzala báseň „Modlidba za Slovensko“ v podaní združenia Pohronci za zvukov fujary.

V pozvánke na bolo uvedené, že ide o slávnostný snem, médiám však nebol umožnený prístup na rokovanie, ani oboznámenie sa s programom. Informácie poskytnú podľa hovorkyne SNS Júlie Kollárovej až po skončení snemu na tlačovej besede.

Práve na dnešnom sneme sa predpokladá prijatie vízie sociálneho štátu po roku 2020. Tá má okrem iného naštartovať reálnu sociálnu politiku, ktorá bude podporovať slovenské rodiny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies