Hymnu pred Super Bowlom zaspieva Idina Menzel

NETKY.SK • 16 Január 2015, 16:40 • 2 min
Hymnu pred Super Bowlom zaspieva Idina Menzel

NEW YORK - Herečka a speváčka Idina Menzel zaspieva štátnu hymnu USA a John Legend sa postará o interpretáciu patriotickej "America the Beautiful" pred začiatkom 49. ročníka Super Bowlu - finále play-off zámorskej NFL v americkom futbale.

slovakia

left justify in out

V piatok oznámilo výber účinkujúcich vedenie NFL. Super Bowl sa uskutoční 1. februára v Glendale v Arizone.

Idina Menzel sa venuje predovšetkým divadlu, no objavila sa aj vo filmoch, napríklad v romantickej dráme Spýtaj sa prachu (2006) či rozprávkovom muzikáli Začarovaní (2007). Známa je aj ako Shelby Corcoran, biologická matka Rachel Berry (Lea Michele), z úspešného seriálu Glee (2009). Svoj hlas prepožičala aj Else z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo (2013). V roku 2004 získala cenu Tony v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe muzikálu za postavu Elphaby v predstavení Wicked. Nedávno sa rozviedla s hercom Tayom Diggsom. 

 

John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, má za sebou úspešný rok. Jeho song "All of Me" sa zaradil medzi najväčšie hity. Hudobník bodoval aj na nedávnom odovzdávaní Zlatých glóbusov Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov. Na "Glory" z filmu Selma sa podieľal s raperom Commonom a výsledkom spolupráce bola cena v kategórii najlepšia pôvodná pieseň. 

 

Už dávnejšie je známe, že počas polčasovej prestávky Super Bowlu vystúpi americká speváčka Katy Perry a spolu s ňou aj hudobník Lenny Kravitz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona