Hymnu MS zaspievajú Santana, Wyclef, Avicci aj Pires

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 21:39 • 2 min
Hymnu MS zaspievajú Santana, Wyclef, Avicci aj Pires

RIO DE JANEIRO - Hudobná legenda Santana, švédsky dídžej Avicii, haitský raper Wyclef a brazílsky spevák Alexandre Pires si zaspievajú oficiálnu hymnu tohtoročných majstrovstiev sveta vo futbale, ktoré sa uskutočnia v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Skladba s názvom Dar um Jeito (v preklade Nájdeme cestu) zaznie na záverečnom ceremoniále šampionátu 13. júla na štadióne Maracana v Rio de Janeiro. V piatok to oznámila Medzinárodná futbalová federácia a spoločnosť Sony Music Entertainment. "Dar um Jeito v portugalčine znamená nájsť spôsob alebo cestu ako prekonať prekážky a zvládnuť aj napohľad nemožné. Touto skladbou posielame do celého sveta odkaz plný optimizmu z hudby a slov. Snažili sme sa vytvoriť najväčšiu pieseň pre najväčšie športové podujatie na svete," povedal jeden z producentov hymny Ash Pournouri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies