Hygiena im nič nehovorí

NETKY.SK • 4 August 2017, 07:57 • 2 min
Hygiena im nič nehovorí

BRATISLAVA - Čistota pol života? Tak toto úslovie v Hollywoode zrejme nie je príliš v kurze. Aspoň u niektorých populárnych hviezd. Kto z VIP sa vyhýba zubnej kefke, dezodorantu, alebo ešte horšie - sprche celkovo? Tu je päť "smraďochov", s ktorými nikto nechce pracovať.

slovakia

left justify in out

Matthew McConaughey

Sexy samec sa škótskymi, anglickými, írskymi, švédskymi a nemeckými koreňmi bol vždy jedným z tých, na ktorého bolo na televíznej obrazovke radosť pozerať. Matt si ale zakladá na tom, že dezodorant je pre neho zlo. Hovorí sa, že keď s Kate Hudson točil film Bláznovo zlato, chudera mu chcela požičať svoj, aby sa vedľa neho dalo existovať. Aký názor na to mal sám dotyčný? "Ženy milujú moju prirodzenú vôňu, cítim sa ako muž, ako ja," odpovedal na ponuku možného zapožičania prostriedku proti poteniu. Tak otázkou je, ako sa cítia ostatní v jeho blízkosti, keď je vonku tridsaťpäť stupňov...


obrazok

 

Christina Aguilera

Aj blondínka menšieho vzrastu pochádzajúca z New Yorku by mohla tráviť v kúpeľni dlhšiu dobu. Síce má talent od boha a zlato v hrdle, lenže v ostatných veciach kvapku zaostáva. Informácie pochádza z osvedčených zdrojov. Dlhoročná rivalka speváčky a členka hudobnej skupiny Grouplove Hannah Hooper prisahá na svoju dušu, že Christina páchne ako hot dogy už pekných pár rokov. Aby toho nebolo málo, reportér časopisu Arena Magazine jej telesnú arómu dokonca prirovnal k dievčenskej spálni po návšteve diskotéky.

 

obrazok

 

Robert Pattinson

Tak toto je úlet. Hlavná hviezda upírskej Twilight ságy nedávno farbisto porozprával britskému bulváru, že kvôli svojmu nabitému programu sa nestíha sprchovať, ani meniť oblečenie. Po mydle a šampóne Robert siahne až vtedy, keď už ho na nepríjemný odér upozorňuje široké okolie. Nutné dodať, že tento chlapík je tiež rekordmanom v neumývaní vlasov. Údajne sa totiž k takému procesu "dokope" priemerne raz za šesť týždňov.

 

obrazok

 

Jessica Simpson

Americká herečka, ktorá svoju kariéru začala ako speváčka, je tiež stelesneným príslovím "hore huj a dole fuj". Ako to? Dlhé krásne vlasy, urobené nechty, dokonalé líčenie ... Tak kde je problém? V tom, že Jess neznáša pocit kĺzavých zubov po ich čistení, ako sama odhalila v jednom rozhovore. Teda dentálnu hygienu rieši občasným vypláchnutím ústnou vodou. Teda presnejšie, zhruba štyrikrát týždenne.

 

obrazok

 

Russell Crowe

Že by predstaviteľ kultového Gladiátora šetril vodou, aby mu náhodou neprišli veľké účty? Podľa všetkého už to tak vyzerá. Statný držiteľ prestížneho Oskara totiž nemá, čo sa týka čistoty, tú najlepšiu povesť. Ostatne, to, čo o ňom kedysi do novín povedala jedna z jeho filmových kolegýň, hovorí fakt za všetko. "Rusell má vážny problém s telesným zápachom. Keď som bola v jeho blízkosti, musela som vždy sedieť v prievane," vyjadrila sa žena, pre ktorú bola spoločnosť inak obľúbeného herca čírym utrpením.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies