Hyeny: Manželia ukradli peniaze z účtov pasažierov nezvestného letu MH370

NETKY.SK • 21 August 2014, 14:44 • 2 min
Hyeny: Manželia ukradli peniaze z účtov pasažierov nezvestného letu MH370

KUALA LUMPUR - Malajzijská polícia obvinila domáci manželský pár z krádeže približne 35.000 dolárov z bankových účtov štyroch pasažierov nezvestného letu MH370 spoločnosti Malaysia Airlines. Oznámil to dnes denník International Business Times.

slovakia

left justify in out

Nur Shila Kananová, zamestnankyňa finančnej spoločnosti HSBC, čelí obvineniam v 12 bodoch za prevod peňazí medzi bankovými účtami týchto nezvestných osôb, kým jej manžel Ahmad Maula Sahul Hameed je obvinený v štyroch bodoch za vybratie hotovosti na kreditné a platobné karty jedného z pasažierov.

 

K zločinu došlo dva mesiace po tom, ako sa lietadlo 8. marca stratilo na ceste z malajzijského Kuala Lumpuru do čínskeho Pekingu. Podľa vyšetrovateľov sa inkriminovaný Boeing 777-200ER s 239 osobami na palube zrútil v odľahlých častiach južného Indického oceánu.

 

Intenzívne medzinárodné pátranie po lietadle bolo bezvýsledné, ďalšie pokusy o jeho nájdenie sa začnú v septembri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies