Hyena v ľudskej koži: Mladík (28) okradol umierajúceho 37-ročného muža!

NETKY.SK • 15 December 2014, 17:56 • 2 min
Hyena v ľudskej koži: Mladík (28) okradol umierajúceho 37-ročného muža!

OSTRAVA - Prípad otrasného hyenizmu vyšetrujú policajti z moravskosliezskeho mesta Ostrava. Mladík (28) tam okradol 37-ročného muža, ktorý ležal bez známok života pred jedným z domov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom dnes český spravodajský portál Novinky.cz s odvolaním sa na hovorkyňu ostravskej polície Gabrielu Holčákovú.
     

Podozrivý išiel 28. novembra v skorých ranných hodinách do práce, keď pred domom na schodoch zbadal ležiaceho muža so zranením hlavy. Oznámil to na tiesňovej linke a zároveň začal muža oživovať podľa inštrukcií operátorky záchrannej služby.
     

"Zraneného mal umiestniť do vhodnejšej polohy, aby mu mohol poskytnúť prvú pomoc. Pritom však mal poškodenému odcudziť mobilný telefón," opísala policajná hovorkyňa zistenia svojich kolegov kriminalistov. Podozrivý potom mobil dokonca určitý čas používal.
     

Záchranná služba dorazila na miesto do ôsmich minút, ale muž zomrel na následky vážneho zranenia hlavy ešte pred jej príchodom, informoval český denník Právo hovorca záchranárov Lukáš Humpl.
     

Mladík bol obvinený pre podozrenie z krádeže. Smrť okradnutého nespôsobilo cudzie zavinenie, zistili tiež kriminalisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies