Hvila a Rapáč sa môžu vrátiť do Popradu

NETKY.SK • 22 August 2014, 09:11 • 2 min
Hvila a Rapáč sa môžu vrátiť do Popradu

POPRAD - Do prípravy hokejového HK Poprad na novú sezónu sa zapojili aj útočníci Lukáš Hvila a Richard Rapáč, ktorí sa v novej sezóne môžu objaviť v materskom klube.

slovakia

left justify in out

Obaja sa predstavili v drese kamzíkov aj vo štvrtkovom stretnutí Tatranského pohára proti rumunskému tímu HSC Csíkszereda (8:0).


"Sú to Popradčania. Budem veľmi rád, ak by obaja zostali. Budeme čakať aj na ďalších odchovancov Popradu, ktorí pomýšľajú na zahraničný angažmán alebo sú niekde na skúške. Uvidíme, na ktorom mieste nás bude najviac tlačiť topánka a podľa toho budeme riešiť aj príchod ďalších hráčov. Pokojne sa to môže diať už aj v súťažnom období," uviedol v rozhovore pre Korzár tréner Popradu Milan Jančuška. 


Hvila si naposledy obliekol dres Popradu v sezóne 2012/2013, keď sa pod Tatry vrátil po ôsmich rokoch. Medzitým hral za Košice, Žilinu, Zvolen, Plzeň, Banskú Bystricu, Jesenice. V minulom ročníku pôsobil v kazašskom tíme Beibarys Atyrau, kde v 52 stretnutiach strelil dvadsať gólov a pridal 21 asistencií. 
Dvadsaťsedemročný Rapáč naposledy hral v Poprade v ročníku 2011/2012, počas ktorého si vo dvoch zápasoch obliekol aj dres slovenskej reprezentácie. Posledné dve sezóny bol hráčom Litvínova, v minulej hosťoval aj v Moste a v závere pomáhal Banskej Bystrici. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies