Hviezdy Spurs nechcú ani počuť o vyhodenom trénerovi Chelsea ako nástupcovi Redknappa

NETKY.SK • 18 Jún 2012, 20:06 • 2 min
Hviezdy Spurs nechcú ani počuť o vyhodenom trénerovi Chelsea ako nástupcovi Redknappa

Hviezdy Spurs nechcú ani počuť o vyhodenom trénerovi Chelsea ako nástupcovi Redknappa - Futbal LONDÝN – Hráči Tottenhamu, ktorí sú nespokojní s prepustením trénera Harryho Redknappa, by neradi videli na lavičke neúspešného bývalého trénera Chelsea, Andre

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Hráči Tottenhamu, ktorí sú nespokojní s prepustením trénera Harryho Redknappa, by neradi videli na lavičke neúspešného bývalého trénera Chelsea, Andre Villas-Boasa.

34-ročný tréner je najväčším ašpirantom na post trénera Spurs, ale staršie hviezdy tímu poprosili predsedu Daniela Levyho, aby neangažoval portugalského trénera, ktorý dostal kopačky od Chelsea po tom, čo si znepriatelil väčšinu tímu a prehliadal mnoho zlých výkonov.

Súčasný tréner reprezentácie Francúzska, Laurent Blanc, je tiež na zozname Tottenhamu a bol by pre hráčov oveľa lepší.

Ale Levy sa nebojí robiť vlastné rozhodnutia a stále nie je vylúčené, že angažuje bývalého trénera FC Porto.
Medzi ďalších kandidátov patrí aj tréner Wiganu, Roberto Martinez.

Redknapp bol vyhodený aj napriek tomu, že v uplynulej sezóne doviedol Spurs k štvrtému miestu v Barclays Premier League.
To by za normálnych okolností zabezpečovalo kvalifikáciu do Ligy majstrov, ale keďže Chelsea vyhrala tohtoročné finále v Mníchove a v domácej súťaži skončila až na 6.mieste, tak na Tottenham zostala "iba" Európska liga.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies