Hviezdy seriálu Ženatý so záväzkami sa stretli po 17 rokoch

NETKY.SK • 10 September 2014, 13:44 • 2 min
Hviezdy seriálu Ženatý so záväzkami sa stretli po 17 rokoch

USA - Hviezdy seriálu Ženatý so záväzkami (1987 - 1997) Katey Sagal, Christina Applegate, Ed O'Neill a David Faustino sa po 17 rokoch od ukončenia vysielania obľúbeného sitkomu spolu objavili na verejnosti.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak pri príležitosti odhalenia hviezdy Katey Sagal na hollywoodskom Chodníku slávy. Predstaviteľku Peggy prišli podporiť aj jej bývalí kolegovia.

 

"Katey som stretla, keď som mala 15 rokov. Nikdy na ten deň nezabudnem. Keď som vošla do miestnosti, kde sa skúšalo, sedela na stoličke v bielom tričku a džínsoch. Nikdy predtým som nevidela nikoho, kto by vyzeral tak dobre v bielom tričku a v džínsoch," povedala o Sagal jej mladšia kolegyňa Christina Applegate. "Fakt, že tvoje telo vyzerá teraz ešte lepšie ma hnevá, pretože sa práve snažím zbaviť kíl po tehotenstve," prihovorila sa jej s úsmevom Applegate. 

 

Sitkom Ženatý so záväzkami priniesol na obrazovky príbehy rodiny Bundyovcov, s otcom Alom (Ed O'Neill), matkou Peggy (Katey Sagal) a deťmi Kelly a Budom (Christina Applegate a David Faustino). Seriál vysielali 11 sezón. Katey Sagal si stvárnením Peggy vyslúžila štyri nominácie na Zlatý Glóbus, jej kolegu Eda O'Neilla nominovali dva razy. Šesťdesiatročná Sagal si okrem toho zahrala aj v seriáloch Mary (1985 - 1986), Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), Policajný odznak (2002 - 2008), Nezvestní (2004 - 2010) či Zákon gangu (2008). V animovanom seriáli Futurama (1999) nahovorila Turangu Leelu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies